prochazka za jarnimi bylinkami severni cechy 18 5 2024Máte rádi jaro a bylinky, které se v tomto krásném období vyskytují? Zajímají vás účinky léčivých rostlin? Chcete se pokusit nacítit na duši rostlin? Tak potom je právě pro vás ideální jarní bylinková procházka v severních čechách s MUDr. Zbyňkem Mlčochem (lékař, bylinář, webmaster) a Louise Püschel (bylinářka, malířka v ledové vodě). 


Účinky rostliny:

Kdy: sobota 18.5.2024, 13 - cca. 17 hod. (zpět na výchozí místo bychom se tedy vrátili mezi 16.-17. hodinou).

Kapacita: 20 osob

Cena akce: 399 Kč, stornopodmínky zde.

prochazka za jarnimi bylinkami valkerice 18 5 2024Organizátor: MUDr. Zbyněk Mlčoch

Jak si zamluvit místo? MÍSTO SI MŮŽETE ZAMLUVIT ZDE.

Kde se procházka uskuteční: Valkeřice (MAPA), fotografie z místa jsou zde: FB stránka Brvohořík.

Místo setkání před procházkou: na zahradě domu Valkeřice 250 (MAPA ZDE).

Možnost parkování na místě: v blízkém okolí není větší parkoviště, musíte vyhledat dle aktuálních motností - např. u domu Valkeřice 310 (cca. 3 místa), u autobusové zastávky Valkeřice U Benešů (2 místa), u domu Valkeřice 300 (cca. 5 míst), větší parkoviště je u hostince Valkeřice (Valkeřice 108) - místo je vzdálené od místa setkání cca. 500 metrů.

Trasa: v okolí vesnice Valkeřice.

Délka trasy: cca. 3 km.

Lektoři:
Louise Püschel (bylinářka, malířka v ledové vodě, absolventka Školy přírodních terapií v Českém Krumlově - www.KouzelneBylinky.cz ),
MUDr. Zbyněk Mlčoch (bylinář věnující se léčivým rostlinám od roku 1994; absolvent a v současné době i učitel bylinářství Školy přírodních terapií v Českém Krumlově (www.KouzelneBylinky.cz), Bylinkové akademie ve Valticích a bylinkové školy Moudro bylinek v Suchdole nad Odrou).

S sebou si vezměte: repelent, pití, boty do ne/pohody, pokrývka hlavy (klobouček, kšiltovka apod.), poznámkový blok. Propiska pro každého zdarma na místě.

propisky zdarma


Storno podmínky:

  • Do 4.5.2024 23:59 hod. možnost vrácení celé částky 399 Kč na požádání bez udání důvodu.
  • Od 5.5.2024 00:01 hod. není možné částku 399 Kč již vrátit, kurzista ale může za sebe poslat náhradníka.
  • V případě nečekané události (velmi špatné počasí, nemoc lektora/lektorů, pandemie s nemožností osobního setkání více osob na jedné akci), bude účastník informován co nejdříve SMS zprávou a bude mu vrácena celá částka 399 Kč.