MTM tour, termály PODHÁJSKA - ubytování u koupaliště, zájezdy autobusem i vlastní dopravou

Tempura z kostivalu - recept: (Tempura je tradiční japonský pokrm ze smažené zeleniny či ryb). Listy kostivalu, olej, rýže, Těstíčko: 80 g hladké mouky, 1 lžíce kukuřičné mouky, ½ lžičky soli, 200 ml ledové sycené minerálky, kostky ledu. Jemně zamícháme do mouky všechny přísady na těstíčko a listy poté obalujeme, zprudka smažíme ve woku, podáváme s rýží. 

Pozor! Mladé nerozkvetlé rostliny lze zaměnit s listy jedovatého náprstníku purpurového (Digitalis purpurea).

Nemocí, byliny - hledat

Tagy - štítky:

hemeroid   stonek   Janča   zlomenin   indikace   neht   sirup   roztroušená   Moučka   pupen   užití   zelenina   horké   zelina   recept   opar   plísně   mrtvice   vliv   bylina   čaj   angína   zrak   ateroskleróza   sliznice   katar   bylinná směs   průjem   nemoc   artróza   zánět   využití   mensturace   kontraindikace   písek   víno   ovoce   alergie   strom   dásně   chřipka   Podhorná   střev   minut   antibiotik   nať   nežádoucí   menstruační   zdraví   kvasinky   kapsaicin   Galenos   stonek   odvar   Treben   játra   slezina   játra   premenstruační   kolika   koupel   kameny   Váňa   jaterní   metabolismus   štítná   obsažené   babské rady   stvol   výroba   horečka   ledvin   inhalace   zácpa   fytoterapie   osteoporóza   noha   brnění   kojenec   květ   revma   rýma   žaludek   list   arteriskleróza   děti   kořen   epilepsie   nálev   teplé   hemoroid   chřipka   mateřské   Janča   plíseň   tinktura   řídnutí kostí   vřed   houba   kontraindikace   účinky   studené   sval   nohy   končetina   abytyše Hildegarda   krk   prášek   krvácení   použití   Paracelsus   zápal   Avicena   ruka   astma   dna   Mattioli   viry   trávicí   vitamín   rostlina   účinek   srdce   Zentrich   vitamin   návod   hlas   nachlazení   šlacha   vývar   zalijeme   sušení   tlak   hlavy   akné   sběr   komplikace   pěstování   migrén   kůže   kloub   chladné   obsahuje   keř   olej   kůra   slinivka   žlučník   vlas   močopudný   postup   fermentace   bolest   pijeme   slezina   zpracování   pálení   kornatění   bylinka   choroba   Zentrich  

Počet stránek ve webu:

2391

(v počtu jsou i uložené zatím nezveřejněné stránky a stránky v poradně)