bylinky pro všechny
bylinky pro všechny
Bylinky pro všechny.
slideshow_web_01
slideshow_web_02
slideshow_web_03
previous arrow
next arrow
Rozumíš bylinám? Zkus kvíz POZNEJ BYLINKU.

Máte problém uložit dotaz do poradny? Podívejte se na návod ve videu zde.

× Vítejte na fóru!

Řekněte nám něco o Vás - kdo jste, co máte rádi a proč jste se stali členy tohoto webu.
Všechny zde vítáme a těšíme se na Vaše příspěvky!

Nerozpuštěný cukr v bylinkovém sirupu - co s tím?

- 22. srp 2017 12:57 #1084 od tazatel
Zdravím, mám problém. Nerozpustil se mi cukr ve sklenici s napěchovanými bylinkami ve sklenici k tvorbě sirupu. Stál dlouho na slunci na okně a skoro nic. Poradíte mi, prosím?

- 22. srp 2017 12:58 #22239 od anonym
Odpověděl anonym
Dobrý den. Doporučil bych vylít bokem směs tekutiny a bylinami, připravit si cukrový sirup (na plotně ohřát vodu s cukrem do rozpuštění) a přidat ho po zchlazení do původní směsi, promíchat. Za tepla připravený sirup (bavím se stále jen o cukrovém sirupu - voda a cukr) nemá už (dle mých osobních zkušeností) tendenci krystalizovat.

Vygenerováno za 0.205 sekund