bylinky pro všechny
bylinky pro všechny
Bylinky pro všechny.
previous arrow
next arrow
Slider
Rozumíš bylinám? Zkus kvíz POZNEJ BYLINKU.
Nacházíte se na bylinkové poradně bylináře MUDr. Zbyňka Mlčocha.
 

Nerozpuštěný cukr v bylinkovém sirupu - co s tím?

1 odpověď
(stránka otevřena 1093x)

Dotaz:

Zdravím,
mám problém. Nerozpustil se mi cukr ve sklenici s napěchovanými bylinkami ve sklenici k tvorbě sirupu. Stál dlouho na slunci na okně a skoro nic.
Poradíte mi, prosím?

Odpověď na dotaz:

Dobrý den.
Doporučil bych vylít bokem směs tekutiny a bylinami, připravit si cukrový sirup (na plotně ohřát vodu s cukrem do rozpuštění) a přidat ho po zchlazení do původní směsi, promíchat.

Za tepla připravený sirup (bavím se stále jen o cukrovém sirupu - voda a cukr) nemá už (dle mých osobních zkušeností) tendenci krystalizovat.