Opakující se rýma a zánět dutin - byliny, bylinky, léčivé rostliny, léčba bez léků
1 odpověď
(stránka otevřena 92x)
Dotaz:
Dobrý den, pane doktore,
mám dotaz na Vaše bylinky. Syn má často rýmu a záněty dutin. Pořád se to opakuje dokola.
Imu-nach od září užíváme.
Je ještě něco na horní cesty dýchací a dutiny, čím bychom mohli jeho zdraví podpořit.
Přísun vitamínů je samozřejmostí, ovoce ji hromadu : )
Děkuji Irena
mám dotaz na Vaše bylinky. Syn má často rýmu a záněty dutin. Pořád se to opakuje dokola.
Imu-nach od září užíváme.
Je ještě něco na horní cesty dýchací a dutiny, čím bychom mohli jeho zdraví podpořit.
Přísun vitamínů je samozřejmostí, ovoce ji hromadu : )
Děkuji Irena
MUDr. Zbyněk Mlčoch
Odpověď na dotaz:
Dobrý den.
Doporučuji
a) konzumovat nezahleňující potraviny (vizte prosím http://www.WebinarSlezina.cz)
b) konzumovat potraviny, které mají štiplavý charakter (ředekvičky, česnek, pórek apod.)
c) konzumovat jen ovoce, které roste v ČR (bobuloviny, švestky, třešně apod.) ; nekonzumovat jižní ovoce, které dle TČM tělo "zachlazuje, " tzn. vnáší do něj chlad, což je v době podzimu velmi důležité - tzn. určitě nejíst citrusy, kiwi, banány, apod. (to si nechte na léto, kdy tělo syna toto zvládne v pohodě)
d) konzumovat denně med (nesmí přijít do styku s teplotou nad 45°C! )
Podívejte se prosím také na http://www.WebinarImunita.cz
Hodně pochopíte co se týče imunity, stravy, mikrobiomu střeva atd.
Děkuji za Váš dotaz a důvěru v léčivé rostliny, dietetiku a tradiční čínskou medicínu.
Doporučuji
a) konzumovat nezahleňující potraviny (vizte prosím http://www.WebinarSlezina.cz)
b) konzumovat potraviny, které mají štiplavý charakter (ředekvičky, česnek, pórek apod.)
c) konzumovat jen ovoce, které roste v ČR (bobuloviny, švestky, třešně apod.) ; nekonzumovat jižní ovoce, které dle TČM tělo "zachlazuje, " tzn. vnáší do něj chlad, což je v době podzimu velmi důležité - tzn. určitě nejíst citrusy, kiwi, banány, apod. (to si nechte na léto, kdy tělo syna toto zvládne v pohodě)
d) konzumovat denně med (nesmí přijít do styku s teplotou nad 45°C! )
Podívejte se prosím také na http://www.WebinarImunita.cz
Hodně pochopíte co se týče imunity, stravy, mikrobiomu střeva atd.
Děkuji za Váš dotaz a důvěru v léčivé rostliny, dietetiku a tradiční čínskou medicínu.