bylinky pro všechny
bylinky pro všechny
Bylinky pro všechny.
slideshow_web_01
slideshow_web_02
slideshow_web_03
previous arrow
next arrow
Rozumíš bylinám? Zkus kvíz POZNEJ BYLINKU.

Máte problém uložit dotaz do poradny? Podívejte se na návod ve videu zde.

× Vítejte na fóru!

Řekněte nám něco o Vás - kdo jste, co máte rádi a proč jste se stali členy tohoto webu.
Všechny zde vítáme a těšíme se na Vaše příspěvky!

Výroba kaštanové masti, koňské masti - suroviny, složení, ingredience poměry surovin

- 10. pro 2016 20:42 #854 od tazatel

Mám hotovou tinkturu, i olejíčky nakoupené, jen jsem si koupila místo želatiny agar a nevím do jakého množství uvařit nebo ten poměr kolik čeho dát? Poradí mi někdo? Děkuji Renata

- 10. pro 2016 20:43 #22055 od anonym
Odpověděl anonym
Dobrý den. Mělo by to být uvedeno zde: http://www.bylinkyprovsechny.cz/zpracovani/receptury/1417-konska-mast-vyroba-recept-postup-navod-priprava-suroviny-ingredience-slozeni nebo http://www.bylinkyprovsechny.cz/zpracovani/receptury/1416-kastanova-mast-mast-z-kastanu-vyroba-recept-postup-navod-priprava-suroviny-ingredience-slozeni

- 19. dub 2017 14:25 #22123 od anonym
Odpověděl anonym
Dobrý den, v diskusích o jmelí jsem zaznamenal názor, že při užívání tinktury ze jmelí může dojít v prvních třech dnech k mírnému zvýšení tlaku. Je to opodstatněný názor?

Vygenerováno za 0.162 sekund