Výroba kaštanové masti, koňské masti - suroviny, složení, ingredience poměry surovin
2 odpovědi
(stránka otevřena 2058x)
Dotaz:
Mám hotovou tinkturu, i olejíčky nakoupené, jen jsem si koupila místo želatiny agar a nevím do jakého množství uvařit nebo ten poměr kolik čeho dát? Poradí mi někdo? Děkuji Renata
Odpověď na dotaz:
Dobrý den. Mělo by to být uvedeno zde:
http://www.bylinkyprovsechny.cz/zpracovani/receptury/1417-konska-mast-vyroba-recept-postup-navod-priprava-suroviny-ingredience-slozeni
nebo
http://www.bylinkyprovsechny.cz/zpracovani/receptury/1416-kastanova-mast-mast-z-kastanu-vyroba-recept-postup-navod-priprava-suroviny-ingredience-slozeni
http://www.bylinkyprovsechny.cz/zpracovani/receptury/1417-konska-mast-vyroba-recept-postup-navod-priprava-suroviny-ingredience-slozeni
nebo
http://www.bylinkyprovsechny.cz/zpracovani/receptury/1416-kastanova-mast-mast-z-kastanu-vyroba-recept-postup-navod-priprava-suroviny-ingredience-slozeni
Odpověď na dotaz:
Dobrý den, v diskusích o jmelí jsem zaznamenal názor, že při užívání tinktury ze jmelí může dojít v prvních třech dnech k mírnému zvýšení tlaku. Je to opodstatněný názor?