jatra a zlucnik brno opraveno emoceZ DŮVODU KORONAVIROVÉ PANDEMIE SE AKCE NEUSKUTEČNILA, PŘEDNÁŠKU JSME NATOČILI A JE K DISPOZICI ONLINE KE STAŽENÍ ZDE: www.WebinarJatra.cz

 

 

 

 

 


Účinky rostliny:

5.2.2022 bude v Brně 14 do cca. 17 hodin (max. do 18 hod.) bylinková přednáška. Budeme si povídat nejen o léčivých rostlinách+medicinálních houbách, které játra podporují, ale také o stravě, která játra může velmi zatížit nebo naopak jim velmi pomoci. Dozvíte se například proč játra nemají ráda hladovění, jaké tuky jim vyhovují, jak často můžete smažit, aby netrpěla, pak také co s nimi dělá alkohol a kterou zeleninu játra zbožňují.

Kdy:  5.2.2022 14-cca. 17:30 hodin, max. 18 hod. (v průběhu bude 1 velká přestávka cca. 20-30 minut nebo 2 přestávky po 15 minutách),
Přijďte prosím již kolem 13:45, abychom mohli ve 14 hodin začít a abyste nerušili ostatní. Děkujeme :)
PROSÍME RESPEKTUJTE PŘESTÁVKU JAKO ČAS ODDECHU I PRO NÁS PŘEDNÁŠEJÍCÍ a své případné dotazy směřujte přímo do přednášky nebo do poradny www.BylPor.cz (bylinková poradna), případně kontakt na Mgr. Švédovou je na www.ZuzanaSvedova.cz .

Kde: Penzion Zahrada, Lipová 166/26, Brno.

Forma sdělení: mluvené slovo + dataprojektor se "slajdy" v Powerpointu

Ozvučení reproduktorem: ano.

Možnost parkování v místě:
► 8-10 míst u penzionu,
► parkoviště na ulici Květná a u bývalého penzionu Koliba (penzion Koliba se aktuálně nevyužívá a parkování tam je možné)
► v okolních ulicích - Vinařská, Lipová, Květná

Cena: 350 Kč

Kapacita: max. 50 osob

Jak se přihlásit: na emailu Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. nebo na messengeru Zuzky Švédové nebo na mobilu 732 917 333.

Na místě: propiska pro každého.

Co s sebou? Dobrou náladu, bloček na poznámky a svačinku.

Organizátor: Mgr. Zuzana Šédová, Dis.

Přednášející: MUDr. Zbyněk Mlčoch - zakladatel a tvůrce webu www.BylinkyProVsechny.cz a Mgr. Zuzana Šédová, Dis. - nutriční terapeut


Játra žlučník byliny bylinky léčivé rostliny strava jídlo potravinyCo se na přednášce dozvíte

  • Jak souvisí játra s dalšími orgány v těle dle tradiční čínské medicíny (element DŘEVO)
  • Jak poznat podle příznaků oslabení jater
  • Které byliny a medicínální houby regenerují játra
  • Které potraviny játrům ubližují, které pomáhají a které játra zbožňují
  • Pokud zbyde čas, budeme se věnovat nemocem jater - zánět, steatoza, cirhoza, rakovina jater a její podpůrná léčba ad. Pokud bychom nemoci jater nestihli, poskytneme vám je v powerpoint slajdech.