bylinky pro všechny
bylinky pro všechny
Bylinky pro všechny.
slideshow_web_01
slideshow_web_02
slideshow_web_03
previous arrow
next arrow
Rozumíš bylinám? Zkus kvíz POZNEJ BYLINKU.

Máte problém uložit dotaz do poradny? Podívejte se na návod ve videu zde.

× Toto je volitelný nadpis fora pro sekci připomínky.

Kaštanová mast s agarem

#32911 od tazatel

Milý pane doktore,

ráda bych se Vás zeptala na dvě věci ohledně bylin a zpracování.

1) Šel by při výrobě kaštanové masti (gelu) použít místo želatiny agar?

Máte s tím zkušenost?

2) Zajímalo by mě, jak je to s jeřabinami. Jeřáb ptačí i jedlý je nutné tepelně upravit, tepelně zpracovat pro konzumaci? Je možné jeřabiny také jen usušit, i když syrové nejsou moc poživatelné?

Děkuji moc,

Jana Havlová

 

Vygenerováno za 0.156 sekund