bylinky pro všechny
bylinky pro všechny
Bylinky pro všechny.
slideshow_web_01
slideshow_web_02
slideshow_web_03
previous arrow
next arrow
Rozumíš bylinám? Zkus kvíz POZNEJ BYLINKU.

Máte problém uložit dotaz do poradny? Podívejte se na návod ve videu zde.

× Vítejte na fóru!

Řekněte nám něco o Vás - kdo jste, co máte rádi a proč jste se stali členy tohoto webu.
Všechny zde vítáme a těšíme se na Vaše příspěvky!

Jedovatost fazolí

- 03. led 2021 13:00 #4944 od Lenka
Dobrý den, pane doktore. Můj dotaz je následující: Ráda bych věděla jak je to s fazolemi které se dávají do tinktury, tedy fazolky které ještě neobsahují plody? Dle informací na internetu je fazole bez tepelné úpravy jedovatá. Jak je to tedy s lusky fazolek které dám do tinktury. Když neprojdou tepelnou úpravou, bude tinktura jedovatá? děkuji moc za odpověď Lenka Děkuji a jsem s pozdravem.

- 03. led 2021 13:35 #25926 od Šárka Zálešáková
Dobrý den. LENKO máte pravdu s mírnou jedovatosti nezralých semen ale tinktura či čaj se vyrábí ze sušených lusků které jedovaté nejsou. Vyrábím na diabetu jednoduší účinnou a nyní již i směsnou a opravdu pomáhá na diabetes a močové cesty.

Vygenerováno za 0.198 sekund