Bylinková procházka Brno 28.6.2020 Martin Sedlák botanik MUDr. Zbyněk Mlčoch

JIŽ SE USKUTEČNILO.


Účinky rostliny:

Dovolujeme si vás pozvat na bylinko-botanickou procházku do okolí Brna (přírodní park Bobrava). Milovník botaniky Martin Sedlák vám poví jak poznat jedlé i jedovaté rostliny v přírodě. Bylinář a lékař Zbyněk Mlčoch vám stručně poví něco o tom, co z léčivých rostlin sbíráme, jak "to" zpracováváme a jaké má jednotlivá bylinná droga účinky na lidské zdraví. 

Kdy: neděle 28.6.2020, 14-max. 18 hod.

Kapacita: 25 osob

Cena akce: 300 Kč

Organizátor: Martin Sedlák

Místo setkání před procházkou: Trpín 863/38, Střelice - místo na mapě zde, prohlédněte si, prosím, ať nebloudíte a nejste ve stresu ;) Prosíme přijďte již kolem 13:45 hod., abychom mohli ve 14:00 již vyrazit do přírody. Děkujeme.

Možnost parkování na místě: na okraji cesty ZDE.

Trasa: trasa kudy půjdeme na mapy.cz je zde (na trase stoupání do kopce, nevhodné pro špatně pohyblivé osoby!) - obrázek mapy trasy vč. výškového profilu (jak moc půjdeme do kopce) je zde

Délka trasy: 6,5 km; zvolíme pomalé tempo, půjdeme krásnou krajinou - intravilán, pole, les, louka, potok, bude příležitost vidět různá prostředí, ve kterém rostou rostliny

Lektoři: Martin Sedlák (dlouholetý milovník botaniky), MUDr. Zbyněk Mlčoch (bylinář věnující se léčivým rostlinám od roku 1994 a absolvent školy přírodních Terapií v Českém Krumlově). 

Martin Sedlák botanikMUDr. Zbyněk Mlčoch bylinkář bylinář fytoterapeut

S sebou si vezměte: postříkejte se repelentem, vezměte si něco na pití, boty do nepohody, poznámkový blok. Propiska pro každého zdarma na místě.

NA BYLINKOVOU PROCHÁZKU JIŽ NENÍ MOŽNÉ SE PŘIHLÁSIT, JE OBSAZENA.

Storno podmínky:

  • Do 20.6. 23:59 hod. možnost vrácení celé částky 300 Kč na požádání bez udání důvodu.
  • Od 21.6.2020 00:00 hod. není možné částku již vrátit, kurzista ale může za sebe poslat náhradníka.
  • V případě nečekané události (velmi špatné počasí, nemoc lektora/lektorů, pokračování koronavirové pandemie s nemožností shrocování více osob na jedné akci), bude účastník informován SMS zprávou a bude mu vrácena celá částka.

Bylinková procházka Brno Bobrava 28.6.2020, botanik Martin Sedlák, bylinář MUDr. Zbyněk Mlčoch

 

3000