bylinko botanicka prochazka po okoli slatinic 15 8 2020 14 max 18 hod JIŽ SE USKUTEČNILO.


Účinky rostliny:

Dovolujeme si vás pozvat na bylinko-botanickou procházku do okolí Malého Kosíře u Slatinic. Milovník botaniky Martin Sedlák vám poví jak poznat jedlé i jedovaté rostliny v přírodě. Bylinář a lékař Zbyněk Mlčoch vám stručně povykládá něco o tom, co z léčivých rostlin sbíráme, jak "to" zpracováváme a jaké má jednotlivá bylinná droga účinky na lidské zdraví. 

Kdy: sobota 15.8.2020, 14-max. 18 hod. (z důvodu nepříznivých povětrnostních vlivů byla procházka přesunuta na neděli 16.8.2020)

Kapacita: 25 osob

Cena akce: 300 Kč (storno podmínky na vrácení platby - klikněte prosím zde)

Organizátor: Martin Sedlák

Jak si zamluvit místo? Napiště na email Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. .

Místo setkání před procházkou: u garáží blízko domu Slatinice 101 - místo na mapě zde (klikněte), prohlédněte si mapu předem, ať nebloudíte a nejste ve stresu ;)
Prosíme přijďte již kolem 13:45 hod., abychom mohli ve 14:00 již vyrazit do přírody. Děkujeme. Kdo přijde pozdě, musí nás doběhnout. :)

Možnost parkování na místě: u technického plácku zde.

Trasa: trasa kudy půjdeme na mapy.cz je zde (na trase stoupání do kopce, nevhodné pro špatně pohyblivé osoby!)

Délka trasy: cca. 3,5 km; zvolíme pomalé tempo, půjdeme krajinou listnatého lesa, kamenité louky, kolem potoka, bude příležitost vidět různá prostředí, ve kterém rostliny žijí a rostou

Fotografie z minulé vycházky zde: https://www.facebook.com/groups/BylinkyProVsechny.cz/permalink/1705162522969091/

Lektoři: Martin Sedlák (dlouholetý milovník botaniky), MUDr. Zbyněk Mlčoch (bylinář věnující se léčivým rostlinám od roku 1994 a absolvent školy přírodních Terapií v Českém Krumlově). 

Martin Sedlák botanikMUDr. Zbyněk Mlčoch bylinkář bylinář fytoterapeut

S sebou si vezměte: postříkejte se repelentem, vezměte si něco na pití, boty do nepohody, poznámkový blok. Propiska pro každého zdarma na místě.


Odesláním platby kurzista souhlasí s těmito storno podmínkami:

  • Do 8.8. 23:59 hod. možnost vrácení celé částky 300 Kč na požádání bez udání důvodu.
  • Od 9.8.2020 00:00 hod. není možné částku již vrátit, kurzista ale může za sebe poslat náhradníka.
  • V případě nečekané události (velmi špatné počasí, nemoc lektora/lektorů, pokračování koronavirové pandemie s nemožností shrocování více osob na jedné akci), bude účastník informován SMS zprávou a bude mu vrácena celá částka.

slatinice bylinkova prochazka posledni verze

 

3000