Bezinková povidla - recept: 1 l šťávy (polotovar z bezu černého - vizte zde), 3 lžíce medu, 200g cukru, 50 g nastrouhaného perníku, šťávu z jednoho citrónu, 1-2 lžíce rumu vaříme až dokud nejsou povidla dostatečně hustá. Naplníme do lahví a 15-20 minut sterilizujeme při 80 stupních.
Bezinková povidla (povidla z bezu černého) - recept, postup, návod, suroviny
- Podrobnosti
- Napsal MUDr. Zbyněk Mlčoch
- Kategorie: Receptury
- Zobrazení: 11386
Další články v kategorii:
- Švédské kapky (theriak) - účinky na zdraví, co léčí, použití, užívání, využití, recept, návod, postup výroby
- Sirup ze smrkových výhonků, pupenů, smrkový sirup - recept, postup, návod, příprava, suroviny
- Propolisová tinktura, tinktura z propolisu - recept, postup, návod na výrobu
- Fénixovy slzy - recept, postup, návod, příprava, suroviny, dávkování, užívání, účinky
- Vlaštovičníková tinktura - recept, postup, návod, výroba, užívání, využití
- Pampeliškový med, med z pampelišky, smetanky lékařské - recept, postup, návod, příprava, suroviny, účinky, využítí, užívání
- Jablečný ocet - recept, postup, návod, příprava, výroba, suroviny, ingredience,
- Šípkový likér - recept, postup, návod, příprava, suroviny, ingredience
- Rýmovníkový sirup, sirup z rýmovníku - recept, postup, návod, příprava, suroviny, ingredience
- Přírodní antibiotikum (tonikum) z česneku, cibule, křenu, zázvoru, kurkumy, jablečného octa a chili papriček - recept, postup, návod
- Višněvského mast, višňák, černá mast - složení, ingredience, z čeho se skládá višňák
- Třezalkový olej, olej z třezalky, Janův olej - recept, postup, návod na výrobu, účinky, využití
- Kopřivový med - recept, postup, návod na výrobu, účinky, využití
- Levandulový olej - recept, postup, návod, výroba, suroviny
- Jitrocelový sirup - recept, postup, návod na výrobu, účinky, využití