Obalovaný jitrocel - recept: Mladé listy jitrocele většího nebo kopinatého, hladká mouka, tuk na smažení. Na těstíčko 2 vejce, 3 lžíce polohrubé mouky, sůl, 1 lžíce oleje, 1 lžíce vody. Omyté lístky obalíme v mouce a poté v těstíčku, smažíme na oleji, podáváme s bramborem nebo chlebem.
Obalovaný, smažený jitrocel - recept, postup, návod, příprava, suroviny
- Podrobnosti
- Napsal MUDr. Zbyněk Mlčoch (Bylinkový doktor)
- Kategorie: Kulinářské recepty s bylinkami a zeleninou
- Zobrazení: 4166
powered by social2s
Další články v kategorii:
- Sušené mojito, mochito - recept, postup, návod, příprava, suroviny, ingredience
- Smažený květ bezu černého, smažené bezinky (kosmatice) - recept, postup, návod, příprava, suroviny
- Mandlové mléko - recept, postup, návod, příprava, suroviny, ingredience
- Marmeláda z květů bezu černého - recept, postup, návod, suroviny, ingredience
- Jarní špenát z kopřivy a bršlice kozí nohy - recept, postup, návod, výroba, suroviny
- Čekanková káva, káva z čekanky - příprava, recept, postup, návod
- „Bramborák" z topinamburů - recept, postup, návod, suroviny, výroba, příprava
- Kopřivová polévka s pohankou - recept, postup, návod, výroba, příprava, suroviny
- Mangoldový špenát, špenát z mangoldu - recept, postup, návod, příprava, suroviny, ingredience
- Domácí chléb z pohanky, z pohankové mouky - recept, postup, návod, výroba, příprava, suroviny
- Tvaroh s bezinkami, kuličkami bezu černého - recept, postup, návod, příprava, suroviny, ingredience
- Kopřivová polévka - recept, postup, návod, příprava, suroviny, ingredience
- Pohanková kaše slaná (1) - recept, postup, návod, výroba, příprava, suroviny
- Pečený lilek s česnekem - recept, postup, návod, výroba, suroviny
- Dušený mangold - recept, postup, návod, příprava, suroviny, ingredience