Salát z rozrazilu potočního - recept: Asi dva šálky rozrazilu smícháme se dvěma šálky potočnice, můžeme přidat rajče a cibuli, zalijeme trochou jablečného octa, osolíme, podáváme. Pozor! Vařením listy rozrazilu zhořknou, proto ho používáme zpravidla jen v čerstvém stavu.
Salát z rozrazilu potočního - recept, postup, návod, příprava, suroviny
- Podrobnosti
- Napsal MUDr. Zbyněk Mlčoch
- Kategorie: Kulinářské recepty s bylinkami a zeleninou
- Zobrazení: 4967
Další články v kategorii:
- Sušené mojito, mochito - recept, postup, návod, příprava, suroviny, ingredience
- Recepty z mladých výhonků křídlatky japonské, české a sachalinské
- Akátový sirup, sirup z akátu – recept, postup, návod, příprava, suroviny, ingredience
- Smažený květ bezu černého, smažené bezinky (kosmatice) - recept, postup, návod, příprava, suroviny
- Mandlové mléko - recept, postup, návod, příprava, suroviny, ingredience
- Marmeláda z květů bezu černého - recept, postup, návod, suroviny, ingredience
- Čekanková káva, káva z čekanky - příprava, recept, postup, návod
- Jarní špenát z kopřivy a bršlice kozí nohy - recept, postup, návod, výroba, suroviny
- Mangoldový špenát, špenát z mangoldu - recept, postup, návod, příprava, suroviny, ingredience
- „Bramborák" z topinamburů - recept, postup, návod, suroviny, výroba, příprava
- Bezové želé (z květu) - recept, postup, návod, suroviny, ingredience
- Kopřivová polévka s pohankou - recept, postup, návod, výroba, příprava, suroviny
- Tvaroh s bezinkami, kuličkami bezu černého - recept, postup, návod, příprava, suroviny, ingredience
- Dušený mangold - recept, postup, návod, příprava, suroviny, ingredience
- Kopřivová polévka - recept, postup, návod, příprava, suroviny, ingredience