Bylinková polévka ze zvonečníku klasnatého - recept: 200 g nadrcené mouky ze zrna, 2 l vody, 2 cibule, 2 stroužky česneku, kmín, sádlo, sůl, pokrájené kořeny lopuchu, hrst pokrájených lístků popence, kopřiv a zvonečníku. Mouku namočíme přes noc, vaříme vše dohromady, na konci přidáme byliny a omastíme sádlem.
Bylinková polévka ze zvonečníku klasnatého - recept, postup, návod, příprava, suroviny
- Podrobnosti
 - Napsal MUDr. Zbyněk Mlčoch
 - Kategorie: Kulinářské recepty s bylinkami a zeleninou
 - Zobrazení: 5690
 
Další články v kategorii:
- Sušené mojito, mochito - recept, postup, návod, příprava, suroviny, ingredience
 - Recepty z mladých výhonků křídlatky japonské, české a sachalinské
 - Akátový sirup, sirup z akátu – recept, postup, návod, příprava, suroviny, ingredience
 - Smažený květ bezu černého, smažené bezinky (kosmatice) - recept, postup, návod, příprava, suroviny
 - Mandlové mléko - recept, postup, návod, příprava, suroviny, ingredience
 - Bezové želé (z květu) - recept, postup, návod, suroviny, ingredience
 - Marmeláda z květů bezu černého - recept, postup, návod, suroviny, ingredience
 - Čekanková káva, káva z čekanky - příprava, recept, postup, návod
 - Jarní špenát z kopřivy a bršlice kozí nohy - recept, postup, návod, výroba, suroviny
 - Mangoldový špenát, špenát z mangoldu - recept, postup, návod, příprava, suroviny, ingredience
 - „Bramborák" z topinamburů - recept, postup, návod, suroviny, výroba, příprava
 - Dušený mangold - recept, postup, návod, příprava, suroviny, ingredience
 - Tvaroh s bezinkami, kuličkami bezu černého - recept, postup, návod, příprava, suroviny, ingredience
 - Kopřivová polévka s pohankou - recept, postup, návod, výroba, příprava, suroviny
 - Kopřivová polévka - recept, postup, návod, příprava, suroviny, ingredience
 
													

