2 sáčky kvalitního bílého čaje, několik lístků máty a stévie zalijeme 1 l horké vody o teplotě do 100 °C a necháme louhovat 3 minuty. Čaj necháme vychladit a mezitím nakrájíme 2 meruňky na menší kousky.
Bílý ledový čaj s meruňkou, stévií a mátou - recept, postup, návod, příprava, suroviny, ingredicence
- Podrobnosti
- Napsal MUDr. Zbyněk Mlčoch
- Kategorie: Kulinářské recepty s bylinkami a zeleninou
- Zobrazení: 1743
Další články v kategorii:
- Sušené mojito, mochito - recept, postup, návod, příprava, suroviny, ingredience
- Recepty z mladých výhonků křídlatky japonské, české a sachalinské
- Akátový sirup, sirup z akátu – recept, postup, návod, příprava, suroviny, ingredience
- Smažený květ bezu černého, smažené bezinky (kosmatice) - recept, postup, návod, příprava, suroviny
- Mandlové mléko - recept, postup, návod, příprava, suroviny, ingredience
- Marmeláda z květů bezu černého - recept, postup, návod, suroviny, ingredience
- Čekanková káva, káva z čekanky - příprava, recept, postup, návod
- Jarní špenát z kopřivy a bršlice kozí nohy - recept, postup, návod, výroba, suroviny
- Mangoldový špenát, špenát z mangoldu - recept, postup, návod, příprava, suroviny, ingredience
- „Bramborák" z topinamburů - recept, postup, návod, suroviny, výroba, příprava
- Bezové želé (z květu) - recept, postup, návod, suroviny, ingredience
- Kopřivová polévka s pohankou - recept, postup, návod, výroba, příprava, suroviny
- Tvaroh s bezinkami, kuličkami bezu černého - recept, postup, návod, příprava, suroviny, ingredience
- Dušený mangold - recept, postup, návod, příprava, suroviny, ingredience
- Kopřivová polévka - recept, postup, návod, příprava, suroviny, ingredience